+32 14 95 39 10 hello@steadyagency.be

COOKING ACADEMY

op zoek naar een bakker of kok?

Een team van professioneel opgeleide foodies staat voor U klaar om uw product te demonstreren, consumenten te trainen, te inspireren, zodat uw doelgroep geactiveerd wordt.

Steady Agency ontzorgt U in heel het proces.

Recept ontwikkeling

In samenspraak met de klant ontwikkelen wij de receptuur van de gerechten die klaargemaakt worden tijdens een opleiding of demonstratie.

Beheer Planning

Vanaf het moment van inschrijving tot de kwalitatieve eindevaluatie van de activatie, beheren wij voor U het volledige proces.

Professionele Foodies

Buiten ons vast team van professionele foodies, beschikken we over een uitgebreid netwerk van chefs, bakkers, someliers die we flexibel volgens uw noden kunnen inschakelen. Onze medewerkers zijn niet enkel geselecteerd en getraind op hun vakmanschap, maar ook op hun communicatieve kwaliteiten zodat het verhaal van uw merk of product foutloos wordt doorvertaald naar de consument.

 

 

 

Reporting

Voor elke discipline hebben we een reporting tool die U als klant in alle transparantie de mogelijkheid geeft de resultaten van het team op te volgen en te analyseren.

Marketing Ondersteuning

Wij helpen u om de gerechten professioneel in beeld te brengen zowel op foto als film.

 

 

Logistieke Ondersteuning

Heeft u geen eigen keuken of materiaal zoals stoelen? Wij brengen een mobiele keuken, inclusief alle andere materialen ter plaatse, zodat uw demonstratie, opleiding of de show cooking een gegarandeerd succes wordt.

ga naar Sales Partners

ga naar Sales Force Outsourcing

ga naar Shopper Marketing

ga naar Remodeling Services

Uplift your brand!