+32 14 95 39 10 hello@steadyagency.be
-->

MERCHANDISING services 

Rack jobbing, Remodeling, nieuwe winkel installatie, u zegt het maar…

 

Steady Agency beschikt over een uitgebreide pool van ervaren merchandisers en teamleaders die van wanten weten. 

Heeft U hulp nodig bij het inrichten of ombouwen van een (nieuwe) winkel, het vullen van rekken of de ombouw van het schap, Steady Agency ontzorgt U in het gehele proces.

Rack jobbing

Producten op een doordachte manier een mooi uitstalleven geven. Rekken vullen met visie, dat is in een notendop wat een rack jobber doet. Rack jobbing?

De vertaling van de engelse term spreekt voor zich: werk maken van merken in, om en bij de winkelrekken. Ervoor zorgen dat de producten daar optimaal uitgestald zijn, een goede uitstraling hebben én een vlotte schap rotatie kennen.

 

Retail Audits

We voeren op aanvraag ook vaak store checks uit. Daarbij gaat men na of de producten en POS-materialen er correct bijstaan en volgens afspraak en planning zichtbaar zijn. Bij store checks wordt niet alleen de stand van zaken in kaart gebracht, maar zo nodig ook meteen ter plaatse gecorrigeerd.

Via een mystery shopping brengen we de klantgerichtheid en het service niveau van een bedrijf in kaart. Zo krijgt u inzicht in hoe de klant de winkel of het product ervaart. Bovendien ontdekt u wat de werkpunten zijn.

f

Remodeling

Remodeling installaties zorgen voor een goede balans tussen het productaanbod enerzijds en een prettige winkelervaring voor de klant anderzijds. Het idee is om een maximaal aantal producten te presenteren op een nieuwe ruimte, maar toch op een manier dat het geheel aantrekkelijk blijft voor de klant. 

 

New Outlet Installation

U hebt uw winkel helemaal gerenoveerd of u hebt een nieuwe winkel gebouwd? Steady Agency verzorgt de installatie van de winkel met een ervaren team aan medewerkers en project managers die gespecialiseerd zijn om in een hoog tempo volgens een planogram de schappen te installeren en de producten te plaatsen.

Steady Agency is in samenwerking met CPM Nederland de vaste partner van Jumbo om hun nieuwe winkels in België te installeren.

 

Installation POS materials

POS-materiaal ofwel Point-of-Sale materiaal geeft de consument vaak een extra prikkel om tot aankoop over te gaan. Promotie waar uw klanten niet omheen kunnen: dat doe je met de hulp van POS-materialen. POS-materialen dragen bij aan uw verkopen door de grotere zichtbaarheid van uw product, actie of merk. En natuurlijk altijd helemaal in uw branding stijl. Goed geplaatst POS-materiaal zorgt ervoor dat de consument het product de aandacht geeft die het verdient. En het bezorgt de verkoop gegarandeerd een duwtje in de rug.

ga naar Sales Partners

ga naar Sales Force Outsourcing

ga naar Shopper Marketing

ga naar de Cooking Academy

Uplift your brand!