+32 14 95 39 10 hello@steadyagency.be
-->

SALES PARTNER MULTIcard

Een multicard team van ervaren vertegenwoordigers & merchandisers in vast dienstverband bij Steady Agency, die voor U op een flexibele manier kunnen werken.

Aanwezig in alle belangrijke BeLux retailers. ​

Het Sales Partners team bezoekt op een zeer regelmatige basis al de belangrijke retailers in de BeLux, zowel voor vertegenwoordiging als voor merchandising.
De leden van het team bezitten een grote commerciële ervaring en netwerk dat ze gedurende een groot aantal jaren voor verschillende merken in verschillende categorieën hebben opgebouwd.
Deze dienstverlening is zeer flexibel in te zetten als ondersteuning van uw huidige commerciële aanpak om uw penetratie en distributie te verhogen.

Het plan van aanpak dat uw groei garandeert.​

Sales Partners ontwikkelt een ‘route to market’ strategie in nauwe samenwerking met de klant, rekening houdend met het budget, onze retail kennis, geo-marketing en de mogelijke Shopper Marketing middelen.
Gebaseerd op deze strategie, wordt een plan van aanpak uitgewerkt en uitgevoerd.

Het Sales Partners Team zijn de ambassadeurs van uw merk of bedrijf.

Van introductie tot order beheer, van rack jobbing tot remodeling, Sales Partners garandeert dat de consument uw product zal zien en kopen.
U betaalt een vast bedrag per uur en dit enkel  voor de reel gepresteerde tijd.
Gezien het aantal vaste medewerkers en de nationale spreiding kan Sales Partners het aantal effectieve uren verhogen en kan U een werkelijke besparing realiseren.

Verschillende toepassingen zijn :
  • Introductie van nieuwe producten en promoties
  • Verkoop van displays en directe orders
  • Beïnvloeden van orders
  • Selling-in van in-store activaties
  • Schapbeheer
  • Rack jobbing
  • Remodeling
  • Retail audits
  • Installatie POS materiaal

Steady Agency werkt binnen de afdeling Sales Partners met Salesforce+ van Deduco.

Salesforce+ maakt een optimale communicatie tussen de verkoop-teams, District Managers, Sales and Account management en de marketingafdeling mogelijk. Dit verhoogt vanzelfsprekend de doeltreffendheid en productiviteit van uw verkoopteam. De vertegenwoordigers beschikken op ieder moment over de meest recente informatie. Dit betekent dat ze meer tijd bij de klant kunnen besteden, en gerichter kunnen onderhandelen.

Voor zijn live web reporting heeft Steady Agency gekozen voor de BI tool van Qlik Sense. 

Alle data van Salesforce+ kunnen à la carte weergegeven worden in de klant zijn persoonlijk dashboard. Alle gegevens kunnen ook geëxporteerd worden naar verschillende bruikbare formaten zoals pdf, Excel en Powerpoint.

 

ga naar Sales Force Outsourcing

ga naar Shopper Marketing

ga naar de Cooking Academy

ga naar Merchandising Services

Uplift your brand!