+32 14 95 39 10 hello@steadyagency.be
-->

SALES FORCE OUTSOURCING – Dedicated

Uw Field Sales uitbesteden?

Wij kunnen uw buitendienst-verkoopteam uit handen nemen, zodat U zich kan richten op de grote lijnen en heeft u toch uw verkoopprocessen en serviceaanbod op orde.

Deze oplossing kan zowel structureel op lange termijn of tactisch op korte termijn omdat U ze simpelweg niet het gehele jaar nodig heeft, seizoensgebonden of tijdelijk iets meer power nodig heeft om uw doelen te realiseren.

U als klant beslist zelf welke blokken U van onze dienstverlening wil gebruiken en wat u zelf wil blijven doen.

 

U

Sourcing - Recruitment

Wij vinden voor U de geschikte kandidaten, ontzorgen U in het gehele recruteringsproces, maar  op het einde neemt U wel de finale beslissing.

Field Management

De Field Manager heeft de belangrijkste taak om het team te laten groeien en opnieuw te evalueren. Hij is ook de brug tussen de klant  en het team. Daarnaast onderhoudt de Field Manager een intensieve relatie met het team en de verschillende retailers van de klant om het succes van morgen te bepalen.

Training Academy

Binnen onze Sales Academy bieden wij verschillende trainingsmodules op verschillende niveau’s aan. Zo is er voor elke rol een training op maat die aansluit bij de uitdagingen en behoeftes van het individu en de opdracht. Alle trainingsmodulen zijn deels theoretisch en deels praktijkgericht. Om te borgen dat het geleerde ook wordt toegepast in de praktijk hebben wij verschillende feedback momenten, gebruiken we e-learnings en diverse video opdrachten, die de progressie waarborgen en zichtbaar maken.

l

HR Management - Fleet Management

Steady Agency ontzorgt U in de payrolling, alle HR gerlateerde dienstverlening en het beheer van de firmawagens en de andere werkmiddelen zoals mobiele telefoons, PC en andere…

 

Reporting

Voor elke discipline hebben we een reporting tool die U als klant in alle transparantie de mogelijkheid geeft de resultaten van het team op te volgen en te analyseren.

ga naar Sales Partners

ga naar Shopper Marketing

ga naar de Cooking Academy

ga naar Merchandising Services

Uplift your brand!