+32 14 95 39 10 hello@steadyagency.be
-->

Aanbod van impactvolle Shopper Marketing oplossingen.

Shopper marketing strategy

We helpen U de juiste Shopper Marketingstrategie te vinden aangepast aan uw merkpositie en de waarden van het merk.
Welke Shopper Marketinginitiatieven zijn succesvol in de actuele fase van de merkontwikkeling?

Concept development

Beginnend van een leeg blad of gebaseerd op een ATL concept ontwikkelen we een Shopper Marketing concept – ideeën en materialen – die inzetbaar zijn in en buiten de winkel.

POS material production

Conceptuele creatie en productie van POS materialen, sampling materialen, outdoor installaties en roadshows met een hoge stopping power.

In-store activation

In-store retail activaties kan een consument helpen een merk te kiezen boven een ander merk op de winkelvloer. Het helpt om het imago van een product of bedrijf te verbeteren, de voordelen in een daglicht te plaatsen of de levensstijl dat de aankoop van het product met zich meebrengt te introduceren.

Front of store activations

De aandacht trekken van de consument door het gebruik van creatieve concepten en materialen gedurende een leuke merkbeleving.
Front of store activaties hebben een hoger visueel bereik maar kunnen nog steeds een directe impact hebben op het aankoopgedrag.

Outdoor events

Van outdoor sampling, merk activatie, roadshows tot grote installaties op muziekfestivals.
Van het concept, de materiaalproductie tot een zeer kwalitatieve uitvoering, bieden wij uw consumenten een intrigerende merkbeleving aan.

Logistic support

Door middel van onze eigen vloot aan voertuigen en ons logistiek centrum ondersteunen we elk type van activatie of evenement. De materialen die we ontvangen van onze klanten worden met de grootste zorg en respect behandeld.

Hospitality services

Onze medewerkers verzorgen een onberispelijk welkom voor uw gasten op elk type van event.
Onze hostesses, promotors en ander event personeel zijn geselecteerd en opgeleid om van uw event het gewenste succes te maken. Met respect voor uw noden en met een ongeziene aandacht voor detail.

ga naar Sales Partners

ga naar Sales Force Outsourcing

ga naar de Cooking Academy

ga naar Merchandising Services

Uplift your brand!